Standard.al

Dëshmia e 45-vjeçares: Si më shpëtoi iPhone nga bomba e kamikazit në Mançester (FOTO)

0

Nëna e dy fëmijëve u shpëtua nga celulari i saj iPhone pas shpërthimit të bombës nga kamikazi në Manchester Arena.

 

 

Bomba që kamikazi përdori nuk ishte si të zakonshmet, por ajo ishte e pajisur me gozhda, në mënyrë që gjatë shpërthimit të lëndoheshin sa më shumë persona. Kështu, një prej copëzave të metalit iu drejtua Lisa Brigdett, por për fat të mirë, smartphone-i i saj e ndali që ajo të lëndohej pas përfundimit të koncertit të Ariana Grandes.

45-vjeçarja tregon se po fliste në telefon në momentin e shpërthimit, dhe gozhdat mund ta kishin kapur në fytyrë, por iPhone i saj e ndali. Për fat të keq, asaj iu këput njëri prej gishtave me të cilët mbante telefonin në vesh.

Bashkëshorti i saj Steve, thotë se gruaja e tij është shumë me fat që është gjallë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.