Standard.al

Kuvend/ Batutat dhe këshillat e Berishës për Blushin që bënë gjithë sallën të shpërthejë në të qeshura( VIDEO)

0

Në seancën parlamentare të së hënës nuk kanë munguan replikat mes të pranishmëve në sallë. Pas akuzave dhe përgjigjeve të Blushit dhe Ramës asi që ka shkrirë tensionin ishte ish-kryeministri Berisha.

“Nuk do të komentoj marrëveshjen, se jam shprehur se ajo është një “win win story”, por do të them vetëm dy fjalë. Jam mjek dhe nuk më shqit asgjë mua nga ndjenjat dhe psikologjia. Konstatoj një shpërthim xhelozie të papërmbajtur. Xhelozia është sentimenti që lind në dashuri, i cili është nga personi i dashuruar preferon tani dikë tjetër. Njerëz me ndjenja jemi ne. Më përmallove kur recitove Nolit, ka filluar të të duket vetja Nol. Mos harro asnjë herë dashuria lind xhelozinë. Xhelozia shkatërron dashurinë. Qëllimi yt është të kthehesh aty nga dole”, – u shpreh Berisha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.