Standard.al

Votohen ministrat e rinj teknikë të qeverisë, ja rezultatet e votimeve

0

Ka nisur seanca e jashtëzakonshme për të votuar misnitrat e rinj teknikë.

Kuvendi ka miratuar shkarkimet e 6 ministrave të Qeverisë Rama dhe ka emëruar 6 ministrat teknikë.

 

 

Emërime
1- Zv/kryeministre Ledina Mandia.
2- Ministër i Brendshëm, Dritan Demiraj 107 pro, 4 kundër, 7 abstenime
3- Ministër i Financave, Helda Vukaj 116 pro, 2 kundër, 3 abstenime
4- Ministër i Drejtësisë, Gazmend Bardhi 106 pro, 3 kundër, 5 abstenim
5- Ministre e Arsimit, Mirela Karabino 111 pro, 3 kundër, 3 abstenime
6- Ministër i Shëndetësisë, Arben Beqiraj 118 pro, 3 kundër, 4 abstenime
7- Ministre e Mirëqenies Sociale, Xhulieta Kërtusha 118 pro, 3 kundër, 2 abstenime

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.