Standard.al

Kryemadhi takim me qytetarët: Hidhërohesh kur dëgjon problemet e njerëzve, por dashuria dhe mirësia e tyre të bën të mos ndalesh së bërë maksimumin për zgjidhjen e këtyre problemeve

0

LSI duket se ka ndezur motorrët e fushatës fuqishëm dhe po shkon në cdo derë qytetari për të diskutuar me ta rreth problemeve dhe mundësisë për ti zgjidhur ato.

Zëvendës kryetarja e kësaj force politike ka zhvilluar sot takimin e radhës me banorët ku ka ndarë me ta shqetzësimet dhe problemet duke ju premtuar se nuk do të ndalin për asnjë moment dhe do të bëjnë të pa mundurën për të zgjidhur këro probleme.

Postimi i plotë:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.