Standard.al

I dashuri i dhuroi një varëse, por vetëm pas 18 muajsh zbuloi çfarë kishte brenda (FOTO)

0

Anna nga Australia ka mbajur 18 muaj unazën e fejesës pa e kuptuar pasi i dashuri i saj ia fshehu në një varëse të punuar me dorë.

 

 

Terry, i dashuri i saj, e kishte fshehur unazën me diamant brenda një gjerdani të thjeshtë prej druri pishe të cilën ai e bëri vetë dhe ia dhuroi të dashurës së tij Anna për 1 vjetorin e lidhjes në 2015.

Çifiti kaloi një vit e gjysëm të tjera me njëri-tjetrin deri sa Terry vendosi se ishte më në fund koha për bërë pyetjen nëse ajo dëshironte të martohej me të.

Kur ai hapi gjerdanin Anna e tronditur tha menjëherë “Po” por nuk munguan as batutat duke thënë se mund ta kishte humbur padashje atë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.