Standard.al

Zbulohen 2 emrat dhe 2 vendlindjet e kandidatit të PS në Shkodër (FOTO)

0

Pas publikimit të listave partiake familjare ku kandidatët fillonin nga babai, vajza, djali apo xhaxhai , i radhës është kadidati me dy mbiemra dhe dy vendlindje.

Në listën e PS në Shkodër kandidati Luan Harusha paraqitet me dy mbiemra dhe dy vendlindje. Në dokumentin e siguruar në KQZ rezulton se në gjeneralitetet e  mëparshëm ai figuron me mbiemrin Selmani.

Duke u bazuar në deklarimin e  KQZ  kandidati socialist ka lindur në Shkodër por në të dhënat e  mëparshme vendlindja shënon Kosovë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.