Standard.al

“Facebook” shton emojit, ja çfarë domethënie ka kjo lule në

0

Disa muaj më parë, rrjeti social Facebook ndryshoi reagimet për një status apo një foto.

Në fillim thjesht mund të klikoje opsionin ‘Pëlqej’ ose ‘Like’, ndërsa tani u shtuan edhe disa ‘emoji’ tjera.

Së fundmi këtyre emoji-ve iu është shtuar edhe një lule, e cila ka kuptimin e mirënjohjes dhe i dedikohet ditës së nënës.

Vlen të ceket se, dita e nënës festohet në më shumë se 80 vende të botës dhe nuk ka ditë të caktuar. Pra, ajo festohet të dielën e dytë të muajit maj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.