Standard.al

Të gjithë me Linda Halimin… Ja si të votoni për Shqipërinë sonte në Eurovison

0

Sonte këngëtarja më zërin e saj bombastik Linda Halimi pritet që të bëj një paraqitjen në gjysmëfinale të Eurovision.

Shqiptarët që jetojnë në Europë dhe Australi kanë mundësi që të votojnë për këngëtaren kosovare duke votuar të gjithë në numrat që janë më poshtë, shkruan GazetaExpress.

Kënga “World” e pritet që të përformojë e katërta në listë në gjysmëfinale derisa më poshtë po japim listën e shteteve ku ju mund ta votoni Lindën dhe mënyrën se si do të mund të votoni:

Suedia SMS 04 në 72211 ose telefono në nr 09921204, 9 Maj ora 21.00 në SVT 1

Gjeorgjia SMS 04 në 93900 ose telefono në nr 09039000104, 9 Maj ora 23.00 në 1TV

Australia SMS 04 në 19702299 ose telefono në 1902558104, 10 Maj 04.30 ACST në SBS

Natyrisht që nuk votojmë dot për këngën tonë, por për të votuar për të tjerat dërgoni një SMS me nr e XX këngës tuaj të preferuar në 54345, 9 Maj ora 21.00 – RTSH 1 / RTSH Muzikë

Belgjika SMS 04 në 6020 ose telefono në 090556704, 9 Maj ora 21.00 në La une / één

Mali i Zi SMS 04 në 14841, 9 Maj ora 21.00 në TVCG 1

Finlanda SMS 04 në 17163 ose telefono në 070071704, 9 Maj ora 22.00 në YLE TV1

Azerbajxhani SMS 04 në 9450, 9 Maj ora 23.00 në ITV

Portugalia telefono në 760300804, 9 Maj ora 20.00 në RTP 1 / RTP International

Greqia SMS 04 në 19995 ose telefono 9011119904, 9 Maj ora 22.00 në ERT 1 / ERT HD / ERT World

Polonia SMS 04 në 73500 ose telefono në 70430461604, 9 Maj ora 21.00 në TVP 1 / TVP Polonia

Moldavia SMS 04 në 999 ose telefono në 090099904, 9 Maj ora 22.00 në Moldova 1

Islanda SMS 04 në 90099 ose telefono 9009904, 9 Maj ora 19.00 në RÚV / RÚV HD

Çekia SMS 04 në 9061113, 9 Maj ora 21.00 në ?T2 HD

Qipro SMS 04 në 5511, 9 Maj ora 22.00 në CyBC 1 / CyBC HD

Armenia SMS 04 në 5001 ose telefono në 09009904, 9 Maj ora 23.00 në 1TV

Sllovenia SMS 04 në 370 ose telefono në 090500804 9 Maj ora 21.00 në TV Slovenija 1

Letonia SMS 04 në 151 ose telefono në 90502504, 9 Maj ora 22.00 në LTV 1

Gjithashtu ju sot mund të votoni edhe nga Italia / Spanja dhe Mbretëria e Bashkuar (Anglia (Anglia, Uellsi, Skocia & Irlanda e Veriut))

Italia SMS 04 në 4754750 ose telefono në 89422204, 9 Maj ora 21.00 në RAI 4

Spanja SMS 04 në 25152 ose telefono në 905810104, 9 Maj ora 21.00 në La 2

Mbretëria e Bashkuar (Anglia,Uellsi,Skocia & Irlanda e Veriut) telefono në 6225204 nga telefoni celular ose telefono në 09015225204 me telefon fiks, 9 Maj ora 20.00 në BBC 4.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.