Standard.al

Si u zhduk e reja shqiptare Sibora Gagani në drejtim të Spanjës?

0

Sibora Gagani është e reja shqiptare, e cila u zhduk pa lënë gjurmë nga Italia në drejtim të Spanjës.

Ajo u largua nga familja rreth tre vite më parë, bashkë me të dashurin, raportojnë mediat italiane.

Vajza dhe familja e saj prej vitesh jetonin në Itali.

E ëma e Siborës i është drejtuar emisionit “Chi l’ha visto”, duke kërkuar ndihmën e gjithë atyre që mund ta kenë parë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.