Standard.al

Ndodh në Shqipëri Këto janë dy partitë unike, fusin gjithë fisin në zgjedhje (FOTO)

0

Padyshim që këto janë dy raste unike, kur kryetarët e dy partive vendosin emrat e gjtihë fisit si kandidatë për zgjedhjet e 18 qershorit në Shqipëri.

 

 

Njëra është rasti i partisë së minoritetit grek në Shqipëri, MEGA dhe tjetra e një partie liberale PAD me seli në Tiranë.

Në këto dy parti, 15 kandidatë janë të paktën nga i njëjti fis, pra me të njëjtin mbiemër. Kështu, në MEGA janë 15 kandidatë me mbiemrin Buzuka, ndërsa në PAD janë 15 të tillë me mbiemrin Abazi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.