Standard.al
Daily Archives

2 May, 2017

Rama dhe Basha takohen sot?

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha me shumë gjasa mund të takohen mbrëmjen e sotme…