Standard.al

Sherri me Ben Blushin gjatë shkollës së Mesme. Meta: Kam qenë shumë i dashur

0

Duke u ndalur te arsimimi i tij, Ilir Meta është ngacmuar nga gazetari Fevziu edhe për marrëdhënien e tij me kreun e Libras Ben Blushin, i cili është shprehur se janë grindur me Ilirin gjatë shkollës së mesme dhe ky i fundit e ka qëlluar me grusht.

Fevziu-Ju keni qenë me Ben Blushin që në shkollë tetëvjeçare.

Jo nuk e mbaj mend. Mbaj mend në shkollë të mesme. Dhe marrëdhëniet tona kanë qenë shumë të mira. Unë kam qenë shumë i dashur. Kemi qenë të mesmen te “Sami Frashëri”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.