Standard.al

EKSKLUZIVE/ Çudia, KQZ do të gjobisë me 1 milionë lek të reja LSI pse ka 3 femra në krye të Tiranës ?!

2

Nuk kanë të sosur çudirat në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve. Pasi vendos dhe njofton për shtyrje të datës së dorëzimit të listave, gjë që është në  kundërshtim me ligjin dhe pasi luan në disa raste lojën e PS,  tani KQZ ka filuar sulmet edhe ndaj aleatit të mazhorancës dhe arsyeja do tju habisë të gjithëve.

 

Duke ju referuar kodit, sipas burimeve të Standard,  KQZ pritet të gjobisë me 1 milionë lek të reja LSI-në me arsyetimin pse ka 3 femra në krye të listës në Qarkun më të madh atë të  Tiranës.

Kur më parë partitë politike mundoheshin më shumë sforcë  për të përfshirë qoftë një femër midis tyre, tani më ku LSI ka marrë hapin e madh  duke i dhënë besim 3 femrave, KQZ mendon ta gjobisë!

Kjo linjë e KQZ duket në kundërshti të plotë me thirrjet që vetë ky institucuion ka bërë ndër vite për përfshirjen e sa më shumë femrave në politikë.

Nuk e dimë se ku e ka hallin dhe se përmes kujt urdhrave e kryen ketë veprim institucioni i rëndësishëm por një gjë është e sigurtë:

Denari, tre femra në një listë nuk i preferonka.

2 Comments
  1. Erjoni says

    Po ky Rama me kete Biben e tij ne KQZ qeken renduar fare….

  2. […] EKSKLUZIVE/ Çudia, KQZ do të gjobisë me 1 milionë lek… […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.