Çuditë e Rilindjes!

8

Edi Rama largon Arta Daden, ikonen e bukurise socialiste per 27 vjet me rradhe; Perze Namik Doklen-referencen e ndershmerise dhe te perkushtimit socialist; Detyron te “vetelargohet” Valentina Leskajn-gruan e devotshme dhe te mire dhe RILIND rilindjen me Sadri Abazin- intelektualin erudit dhe oratorin brilant, me Rakip Sulin- elegantin gjithe sharm e idhullin e te rinjve te kryeqytetit!

Loading...

Cfare progresi!

Cfare imazhi!

Shqiperia e gjenerates tjeter me Sadriun dhe Rakipin!

Loading...

8 Komente

  1. Si mund te lihen jashte keta politikane qe kane qene per kaq vite prane qytetareve? Sadriu me shoke nuk dine as te flasin jo me te kene ndonje ide se si mund te qeveriset. Harrova dine te beje lajka dhe lepirje keta….

  2. Arta Dade u hoq se eshte shembulli i perkushtimit te femrave pedagoge per te majten e solidaritetit dhe humanizmit dhe u zevendesua nga Sadri Abazi- fotomodeli i sharlatanizmit!

Leave a Reply to Zamira Shuli Anulo pergjigje