Ja çfarë ka mbetur pas dhunës në Kuvendin e Maqedonisë (FOTO)

0

Pas sulmeve dhe shkatërrimit të objekteve nga protestuesit e “Maqedoni të përbashkët”, policia nuk ka lejuar futjen e asnjë personi në Kuvend.
1224

Loading...

 

 

290968

290967

290966

290965
Sipas fotove të publikuara nga “Portalb.mk”, mund të shihni se si është shndërruar Kuvendi i Maqedonisë

Loading...

Lini nje pergjigje