Pozoi me dy femra dhe përfundoi në burg, krimi ndodhet në foto. E sheh dot?

0

Makani është një lojtar i njohur, portier i Fc Persepolis në Iran dhe mëkati i tij i vetëm ishte që të fotografohej me dy femra.

Arsyeja? Sepse vajzat nuk kishin “perden e shenjtë”, njohur ndryshe si hixhab dhe në bazë të traditave të vendit, një ngjarje e kësaj shkalle (ta shpërndash imazhin në rrjetet sociale, kur vajzat nuk kanë perden e shenjtë) dënohet deri në 2 vjet burg.

Menjëherë pas kësaj policia e ka arrestuar duke i komunikuar dënimin deri në 2 vjet e 91 ditë.

Avokati i tij ka thënë se do bëjë ç’është e mundur për ta ndihmuar të dalë nga burgu.

Duhet të keni parasysh se në bazë të traditave iraniane, është e ndaluar të publikoni fotot e grave pa hixhab-in tyre.

Lini nje pergjigje