Standard.al

BB/ Kush është partneri i ri i Vivit? Kei të dashurës: Hyre me gocë do dalësh me cun, unë mbeta vetëm

0

Çifti i hapur, dy nga banoret e Big Brother, Kei dhe Vivi kanë gjetur pak kohë për të biseduar me njëra-tjetrën.

 

 

Kei e ngacmon partneren e saj, duke i thënë me shaka që është shthurur. “Do shkoj te mami në shtëpi, ç’a t’i them, u shthur Vivi?”, thotë Kei.

Më pas, duke pasur parasysh afrimitetin që partnerja e saj ka krijuar me Musën, i thotë me shaka se ai do të dalë nga shtëpia me dy femra. “Ti futesh me një gocë dhe del me një tjetër. Musa vjen me një e del me dy, unë zero”, i thotë Kei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.