Standard.al

India thyen rekordin botëror, 5 mijë kërcimtarë kërcejnë vallen e mijëra viteve para erës sonë (VIDEO)

0

Indi: 5 mijë kërcimtarë thyejnë rekordin botëror për kërcimin Bharatanatyam me më shumë njerëz. Rekordi i mëparshëm kishte përfshirë vetëm 2 mijë e 100 kërcimtarë.

Bharatnatyam është një lloj valleje indiane dhe besohet se e ka zanafillën mijëra vjet para erës sonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.