Standard.al

Kjo faqe pornografike bën një shaka me ndjekësit e saj, i bën ata që tju bjerë të fikët (FOTO)

0

Web-site pornografik Pornhub, ka bërë një shaka mjaft të hidhur me vizitorët e saj

Kjo faqe vendosi të bëjë një shaka të vogël, duke krijuar një mesazh dhe duke i falënderuar ata për shpërndarjen e videove ne rrjetin e tyre Facebook, transmeton lajmi.net.

Ndërsa shumica prej nesh nuk duan që kolegët dhe miqtë të dinë në qoftë se ne jemi duke shikuar apo jo. “Nuk ka nevojë për të ndarë me dorë videot tuaja, sepse tashmë kjo shpërndarje bëhet në mënyrë automatike vet në Facebook dhe në rrjetet tjera sociale”, ishte shakaja që ka bërë kjo faqe.

Dhe reagimi i përdoruesve sigurisht që nuk ka qenë i mirë, duke reaguar mjaftë ashpër me këtë lajm, por që sigurisht më vonë u ndjen me rehat pasi që kuptuan se ishte shaka nga kjo faqe pornografike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.