• Setup menu at Appearance » Menus and assign menu to Top Bar Navigation
Gazeta Standard Online
  • Kryesore
  • Politikë
    • Pikante
  • Aktualitet
    • Kronikë
  • Koment
  • Ekonomi
  • Bota
    • RAJONI
  • Show Biz
    • Eros & Psikologji
  • WEB TV
  • Te Tjera
    • Sociale
    • Sporti
    • Kioskë
    • Kulturë
    • Dosier
    • HI-TECH
    • Histori&Arkiva
    • Horoskopi
    • Kulinari
    • Mister
    • Lojra
No Result
View All Result
  • Kryesore
  • Politikë
    • Pikante
  • Aktualitet
    • Kronikë
  • Koment
  • Ekonomi
  • Bota
    • RAJONI
  • Show Biz
    • Eros & Psikologji
  • WEB TV
  • Te Tjera
    • Sociale
    • Sporti
    • Kioskë
    • Kulturë
    • Dosier
    • HI-TECH
    • Histori&Arkiva
    • Horoskopi
    • Kulinari
    • Mister
    • Lojra
No Result
View All Result
Gazeta Standard Online
No Result
View All Result
Home Kulinari

Si të përgatisni tortë me portokall

12 April, 2017
in Kulinari
0
0
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Përbërësit

3-4 portokall
100 gr margarinë
250 gr miell
3 vezë
250 gr krem djathi
170 gr sheqer
1luge e vogle pluhur për pjekje
Lengu I ½ limoni
e gjysem limoni Levorja e grire ne rende
Maje gishtash Krip
Lengu i nje pertokalli

LexoEdhe

Fenomen i rrallë/ Ja çfarë po ndodh: Luleshtrydhe në Nëntor…

Ushqimet që duhen eleminuar për të shpetuar nga fryrja e barkut

Projekti për Teatrin Kombëtar/ Jul Deda: Heshtje, ai është i gjatë dhe na fut frikën. Hallall Edo…

Hapat

1
Ngrohim furren ne 180 grade.

2
Lyejm kallepin per pjekje 24 cm

3
Ne nje ene perzijme margarinen e mbajtur ne temp. ambienti,sheqerin dhe krem djathin.

4
Ne kete mase shtojme 3 te verdha te vezes,kurse te bardhat i tundim vecmas ne shkume te forte.

5
Ne masen me te verdhat e vezes shtojme gradualisht miellin e perzier me pluhurin per pjekje,shtojme kripen, lengun e limonit,lengun e prtokallit si dhe levoret e grira ne rende te limonit dhe portokallit.

6
Te gjitha keto i perziejme me luge,shtojme ngadale edhe shkumen nga te bardhat e vezes dhe perzijme ngadale me luge.

7
Kallepin e lyer dhe mbuluar me leter per pjekej shtrojme ne gjithe siperfaqen fetat e portokallit ne fund dhe anash.

8
Masen e nxjerim ne kallep te mbuluar me portokalle dhe rrafshojme mire.

9
Pjekim ne 180 grade per 40-45 minuta .

10
Pas pjekjes dhe ftohjes embelsiren e kthejm permbys ne tabaka dhe largojme letren per pjekje.

11
Servojme te nxehte ose edhe te ftohte,sipas deshires.Aroma dhe shija e portokallit do ju magjepse juve dhe nuk do te presni te ftohet.Ju befte mire.

ShareTweetPin
Previous Post

Formacionet zyrtare Dortmund-Monako, autobusët e skuadrave drejt stadiumit me forca të shumta policie

Next Post

Krizë brenda mazhorancës/ Shpëtim Idrizi i kërkon Ramës marveshje të re: Deri tani jemi refuzuar

linda

linda

Next Post

Krizë brenda mazhorancës/ Shpëtim Idrizi i kërkon Ramës marveshje të re: Deri tani jemi refuzuar

Discussion about this post

SONDAZHI

[democracy id="18"]

Lajmet e fundit

Aktualitet

“Arrestoni dhe këtë grua”/ Deputeti ‘i përvishet’ policisë: Qelbësira…

by redaktori
17 February, 2019
0

Shoqërimi nga policia i dhjetëra protestuesve që morën pjesë në tubimin para Kryeministrisë, duket se ka lënë shije të hidhur...

Read more

Edhe Agron Shehaj përkrah Bashës, ky parlament përfaqëson krimin e jo popullin…

17 February, 2019

KUSH ËSHTË I DASHURI NGA MALËSIA E MADHE I ARBANA OSMANIT? DIKUR I FEJUAR ME NJË TJETËR MODERATORE TË NJOHUR

17 February, 2019

Koment pikant nga Xhafka: Mos pirdhni në proteste, ec e dëgjo ambasadat pastaj…

17 February, 2019
Graphical Breaking News Background with news text on Bluish Outline Worldmap Background.

Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë zyrtarizon qëndrimin e vet!

17 February, 2019
  • Setup menu at Appearance » Menus and assign menu to Footer Navigation

© 2018 Instant.al Digital Agency -

No Result
View All Result
  • Kryesore
  • Politikë
    • Pikante
  • Aktualitet
    • Kronikë
  • Koment
  • Ekonomi
  • Bota
    • RAJONI
  • Show Biz
    • Eros & Psikologji
  • WEB TV
  • Te Tjera
    • Sociale
    • Sporti
    • Kioskë
    • Kulturë
    • Dosier
    • HI-TECH
    • Histori&Arkiva
    • Horoskopi
    • Kulinari
    • Mister
    • Lojra

© 2018 Instant.al Digital Agency -