Standard.al

Ky kërcim ka ‘çmendur’ italianët dhe ka bërë krenarë shqiptarët anembanë (VIDEO)

0

Janë të shumta videot që të rinjtë shqiptarë publikojnë ndërsa në praninë e njëri-tjetrit apo miqve italianë këndojnë e kërcejnë valle e këngë shqiptare.

Një ndër to është edhe kjo video e publikuar nga faqja “Albanesi in  Italia”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.