Standard.al

Trendi që nuk ikën asnjëherë, bluzat me mbishkrime

Bluzat pa jakë – që në anglishte njihen si “T-shirts” – konsiderohet si një prej veshjeve më të përhapura të shekullit – megjithatë, idetë kreative kanë bërë që dizajni i tyre të mos dalë asnjëherë nga moda.

Miliona porosi e imazhe janë përcjellë ndër vite nëpërmjet këtyre bluzave dhe kjo gjë vazhon edhe në ditët e sotme – kur imagjinata e kreativiteti vetëm sa kanë gjetur një treg edhe më të madh botëror.

Në vijim ju sjellim një kompilacion të këtyre bluzave të përzgjedhur nga boredpanda – që bartin porosi apo imazhe mjaft argëtuese.

bluza111bluza222bluza 22 22bluza 21 21bluza888bluza999bluza777bluza666bluza444bluza333bluza 23 23bluza10 10bluza11 11bluza 20 20bluza 19 19bluza 18 18bluza 17 17bluza 16 16bluza 15 15bluza 14 14bluza 13 13bluza 12 12

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.