Standard.al
Daily Archives

7 April, 2017

A përmban Coca-Cola kokainë?

Coca-Cola është 150 vjet në tregun botëror dhe vazhdon të jetë marka më e njohur. Më 2012, më shumë se 1.8 miliardë njerëz në më…