Standard.al

Vetëm me një shiringë mbani fshetë sekrete tuaja.. dhe siguroni kasafortën (Video)

0

 

Shumë njerëz kanë sekretet që nuk do tia tregojnë askush. Ndonjëherë bëhet fjalë për gjëra të cilat duan ti mbajtë fshehtë, por problemi qëndron se ku ti vendosin ato që askusht të mos i gjejë.  Dikush përdor kamera, të tjerët padlocks, të tjerët në kasaforta.Por ju duhet të kalojni një shumë të holla në këtë mënyra budallaqe? Jo, jo në të gjitha! Vetëm përdorni një pak  imagjinatë ‘për të dalë me një sistem të pagabueshëm të sigurisë ashtu si ai i propozuar në video. Ajo ka nevojë vetëm për një shiringë dhe gjëra të tjera të thjeshta për ta zbatuar atë. Pra, edhe në qoftë se ju jeni të zënë ose ju jeni në banjo ju mund të mbani situatën nën kontroll për të parandaluar se dikush  po kërkon tek gjërat e tua sekrete. Cila është metoda?  Vendosni thjesht një shiringë në dorezë. Shiringa do të shërbejë si një paralajmërim. Kur dikush provuar atë ta hape ajo jep sinjale dhe është shumë efektive si një metodë.  Ne të gjithë kemi të drejtë të mbajë për vete diçka, madje edhe një sekret të thjeshtë. Ndër të tjera ajo mund të jetë një mënyrë për të mos zbuluar një surprizë të personit në fjalë. Jo gjithmonë pas një sekret hiqen qëllime të këqija! Përshtati Standard.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.