Standard.al

Po i bëhej jeta ferr nga sëmundja e lëkurës, shërimin e gjeti aty ku s’e mendonte

0

Një adoleshente e cila kishte probleme me lëkurën, është “shëruar” nga një medikament që përdoret për të trajtuar kancerin.

Elizabeth Wigmore, 18 vjeçare, vuante nga ‘psoriasis’, e cila i shkaktonte dhimbje të forta dhe gjakderdhje prej katër vjetësj.

Për të ndihmuar në pakësimin e sikletit të saj, ajo bënte tre herë në ditë dush, por sërish pa ndonje efekt te madh dhe atëherë kishte probleme edhe me gjumin.

 Megjithatë, pasi përdori një medikament që përdoret gjatë kimioterapisë, ajo pa se kishte përmirësim.

Ajo tani merr 12.5 mg methotrexate çdo javë për të mbajtur nën kontroll simptomat e sëmundjes së saj.3b54b0f600000578-4028006-image-a-24_1481619435455 3b54b0cd00000578-4028006-image-a-23_1481619360811 3b54b0fd00000578-4028006-to_help_soothe_her_discomfort_she_often_had_three_baths_a_day_bu-m-22_1481619354384 3b54b0e600000578-4028006-image-a-16_1481619033211 3b54b10600000578-0-image-a-15_1481618691545

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.