Standard.al

Video/ 5 vjeçari nga Përmeti me intelekt të jashtzakonshëm, gjeni i vërtetë

0

E pazakontë dhe në kufijtë e të pabesueshmes kjo çfarë është në gjendje të bëjë ky vogëlush nga Përmeti.

Është vetëm 5 vjeç por ka aftësi të jashtëzakonshme për të kryer veprime matematikore të një shkalle vështirësie shumë të lartë.

Arbri është padyshim më i avancuar se bashkëmoshatarët e tij dhe pritet që Ministria e Arsimit ta kalojë në klasat e larta më shpejt se bashkëmoshatarët, përmes një testi inteligjence. Ndiqni videon!

 

Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.