Standard.al

E pabesueshme, ja si përfundon telenovela “Fate të Kryqëzuar” (VIDEO)

0

Seriali “Fate të Kryqëzuara” që po transmetohet në TV klan dhe ka mbërthyer gjithë audiencën, ka hyrë në sezonin e tij të dytë. Pak ditë më parë ky serial ka përfunduar transmetimin në Turqi dhe duket se ka një fund tepër interesant.
Seritë sa vijnë edhe bëhen më dinamike, por fundi është tepër i bukur.

Siç edhe shihet në tralerin e publikuar më poshtë Xhihani dhe Dilara të cilët ishin personazhet kryesor, pas një sërë përplasjesh, ngjarjesh, zënkash, por edhe marrëdhënieve të tjera që krijuan, fundi i tyre është bashkë. Ja pra ky është edhe fundi i “Fate të Kryqëzuara”, një dasmë e vogël familjare, të cilën të plotë do ta ndiqni në TV klan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.