Standard.al

Ja çfarë tha Napoleoni për Kuranin dhe Muhamedin

1

Njëri nga francezët më të njohur në botë, Napoleon Bonaparti, në lidhje me Kuranin dhe Muhamedin ka thënë:

“Mojsiu e shpalli fenë e Zotit te populli i tij. Jezusi te bota romake, ndërsa, Muhamedi te e gjithë bota.

Arabia ishte një shtet pagan. 600 vjet pas Jezusit, Muhamedi i prezantoi botës besimin në një Zot të vetëm, I Cili është Zoti i Ibrahimit, Mojsiut, dhe i Jezusit.”

Muhamedi shpalli se Zoti është një, Ai nuk ka as baba as djalë dhe se triniteti imponon mendimin idhujtar.

Shpresoj se nuk është larg koha kur do të kem mundësi të bashkoj të gjithë njerëzit e mençur dhe të arsimuar të botës dhe të vendos një administrim të vetëm pikërisht në parimet e bazuara në Kuran, parimet e vetme që mund t’u japin lumturinë njerëzve.”

1 Comment
  1. Hasan hysen says

    Gaaaaaa sa per Te qeshur. Nje kosovar musliman i pashkolle tregonte kshtu historinash. Me thote Se a e din Se kush e ka zbulu per here Te pare ilacin per Te hequr undyren e derrit nga duret Kur ja mish derri Me dore. I thashe nuk e di. Eh tha Po ta tregoj une e ka zbulu nji musliman nepermjet kuranit. E si quhet Ai ilaci i thashe: mjafton Ti lash duart me dhe nga toka dhe hicet yndyra. Na kenaqet me keto lajme Te 1 prillit

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.