Standard.al

Shkallët levizëse, vajza që ndan çdo çift të dashuruar (VIDEO)

0

Ajo që ju tregojnë sot është një rishikim i sinqertë  dhe shumë i suksesshëm të bërë në Francë. Por shqiptaret nuk e dime se si do të reagojnë në një qasje të papritur nga nje romntik? Ne do të gjendmi ne dy versione:  e drejtë dhe homoseksual. Ju si reagoni nëse dikush, një vajzë apo një djalë, iu preku dorën  ndërsa ju jeni duke shkuar deri në shkallë lëvizëse? Dhe disa njerëz kanë pasur  përgjigjen në këtë pyetje, keto jane   xhirimet e tyre në reagime të fshehta. Një burrë dhe një grua janë udhëzuar për të prekur duart e të huajve në një shkallë rrëshqitje për të parë reagimet. Kjo shaka qesharake ka kapur edhe reagimet e njerëzve të prekur nga burra  e tjerë. Por edhe vajzat su kursyen. Videoja është krijuar nga Luca, dhe në video ju mund të shihni reagimet. Për të qenë i sinqertë ajo që ka bërë skena me të vërtetë dhe qe te ben per te qeshur ishte moment se si djemtë janë përpjekur të shpjegojnë se çfarë kishte ndodhur me gratë dhe të dashurat e tyre. Ne vetëm mund ta imagjinojmë se si ata ishin alarmuar për shkak të gjithë kësaj.

vvvv

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.