Standard.al

Kështu i fsheh NASA alienët nga njerëzit (Foto/Video)

0

A po i fsheh NASA alienët nga ne? Astronautët janë duke i mbuluar provat misterioze të disa dritave që janë paraqitur afër stacioneve hapësinore, tregojnë gjuetarët e UFO’ve në internet.Disa drita janë zbuluar nga disa teoricien të konspiracisë nga grupi Secure 10. Ata thonë se pamjet e xhiruara nga ISS janë bërë nga një astronaut në stacion që ishte me pamje ka Toka, shkruan “gazeta expres”. Kur drita është paraqitur, astronauti me qëllim e ka vënë dorën e tij para kamerës. Astronautët në bordin e Stacionit të Hapësirës, apo ISS janë duke i fshehur nga alienët.

Kështu se oaku kanë thënë një grup i gjuetarëve të UFO’ve në hapësirë të cilët kanë thënë se kanë parë drita misterioze afër këtij stacioni.

“Dritat misterioze” janë parë në një video që është shkarkuar nga grupi i teoricionëve të konspiracionit “Secure 10”.

Ata thonë se kanë thënë se këto prova i kanë parë gjërsa astronautët po e xhironin tokën nga hapësira.

Kur drita është paraqitur, astronauti ka vendosur dorën e tij para kamerës, thonë Secure 10, duke pamundësuar që ata të shohin mirë alienët.

Një mbullim i thjesht bëhet kur drita shfaqet duke e kaluar tokën. Në të njëjtën kohë, astronauti mbulon kamerën me dorën e tij.

“Kishte disa pamje të jashtëzakonshme, por asnjë nuk e pashë. Si është kjo e mundur?, ka shkruar menjëherë një komentator.

Përderisa ende nuk është e mundshme që të përcaktohet se çka janë këto objekte që janë paraqitur në rrjet, ka një numër shpjegimesh të mundshme për tipin e objekteve që janë parë.

Në të kaluarën, një zëdhënës i NASA kishte shpjeguar se “refleksioni i dirtarëve të stacionit, struktura e anijës kozmime apo dritat nga Toka paraqiten si artefakte në foto dhe video në laboratorin e orbitës”.

Objektet e “alienëve” të paraqitura nga ISS janë bërë një temë interesante për teori të konspiracionit të cilët gjithmonë kërkojnë të gjejnë prova të NASA dhe stacionet e tyre të hapësirës.

Në nëntor, një objekt me shpejtësi të madhe ishte fotografuar afër Stacionit ndërkombëtarë të hapësirës ku transmetimi i drejtpërdrejt menjëherë kishte rënë.

Teoritë e konspiracionit thonin se kjo është një provë që NASA po e fsheh për UFO’të.

Në një xhirim nga kanali i ISS të shkarkuar në YouTube nga useri ColdPyro, një shirit i bardhë është parë duke ecur mbi errësirën e horisontit të tokës.

Kjo nuk është hera e parë që ngriten teori konspiracioni që NASA po fsheh provat për ekzistimin e alienëve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.