Standard.al

Dashuria nuk ekziston më, ja çfarë po bëjnë vajzat e virgjëra japoneze (Foto)

0

Kur Ayumi Saito ishte 22 vjeçe, u nda nga i dashuri i saj. Ayumi, banore në Tokio, gjeti një mënyrë të lehtë për ta rimarrë veten nga boshllëku që la ish-i dashuri.

Ajo shkarkoi një lojë romance në telefonin e saj, dhe u bë një nga miliona gra në Japoni që transformoi intimitetin e jetës reale në një fantazi.

“U ndjeva e vetmuar”, thotë Ito, tani 31-vjeçare. “Meshkujt japonezë tremben dhe nuk janë lajkatues të mirë ndaj grave. Por vajzat duan të dëgjojnë ‘Të dua’”, shton ajo për CNN.

I dashuri virtual që ajo e gjeti në lojën ‘Metro PD: Close To You’, i ka të gjitha gjërat që ish-i dashuri i saj nuk i kishte.

“Kur isha e lodhur në fund të ditës, para se të flija, fjalët e tij më lehtësonin shumë”, rrëfen japonezja.

Në vitin 2014 industria e lojërave romantike në Japoni arriti vlerën në 130 milionë dollarë.

Në një shoqëri ku 44.2 përqind e vajzave, pothuajse gjysma në një mijë në moshat 18-34 janë të vrigjra, kjo industri me sa duket është shndërruar në një mani për intimitet në Japoni./standard.al

v_1479803473-7474395

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.