Standard.al

Video/ Flasin “yjet” e pornos: Gabimet që bëni gjatë seksit

0

Yjet e pornografisë këtë herë kanë zbuluar cilat janë ato gabime të cilat, sipas mendimit të tyre, më së shpeshti i bëjnë meshkujt në seks.

Njëra ndër to thotë që meshkujt gabojmë kur e harrojnë paralojën – “vetëm vërsulen në sulm, nuk kanë kurrfarë teknike”, ndërsa tjetra shton që disa meshkuj angazhohen së tepërmi që të impresionojnë partneren:

“Nuk është puna në shpejtësinë dhe madhësinë e penisit, por në atë që mendërisht të lidheni me partneren”.

Edhe disa nga gabimet e shpeshta janë vrazhdësia, apo egoizmi: “Presin që në mëngjes sapo t’i hapin sytë t’i ofroni seks oral, ndërkaq një shërbim të tillë nuk jua kthejnë”,- thotë njëra ndër yjet e pornografisë.

Yjet e pornografisë theksojnë që meshkujt nuk dinë si ta kënaqin partneren sepse nuk bisedojnë me të për atë se çka i eksiton.

“Mësoni si të na prekni, bisedoni me ne për atë, sepse secila vajzë i dëshiron prekjet ndryshe”,- thonë ato.

Po ju çfarë keni për të thënë, cilat gabime i bëjnë më së shpeshti meshkujt në krevat?/Telegrafi/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.