Standard.al

Thyen me kokë 111 blloqe betoni, 16 vjeçari në rekordin Gines

0

Një 16 vjeçar nga Bosnja është kampioni më i ri i sportit ekstrem së blloqeve të betonit.

Kerim Ahmetspahic ka hyrë në librin botëror të rekordeve Gines, pasi ka thyer 111 blloqe betoni.

I riu ka thyer pllakat e vendosura në 16 pirgje në një periudhë kohore rekord prej 35 sekondash.

Pamjet e sfidës mbresëlënëse që u zhvilluan në qytetin boshnjak Visoko të shtunën.

“Unë ende kanë shumë fuqi. Dëshiroj të falënderoj të gjithë ata që më ndihmuan për të arritur këtë-prindërit e mi dhe trajnerin tim Edin Kajevic”, theksoi ai.

https://www.youtube.com/watch?v=RyC9dsYDvAw

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.