Standard.al

Kapi 16 ndeshje, por është e pa besueshme shuma e lekëve që fiton

0

E trishtueshme por e vërtetë. Për një të ri nga Podgorica fati nuk ka qenë me të. Ai vendosi 19 ndeshje, arriti të kapë 16 prej tyre dhe  fitoi vetëm 1 euro.  Eshtë i pabesueshëm fakti, pasi  duke marrë parasysh sa kishte luajtur, ai nuk fitoi aspak. Tashmë jemi mësuar duke parë njerëz që me shumë pak lekë arrijnë të fitojnë miliona. Jo të gjithe kanë fatin e këtij djali, i cili  edhe pse qëlloi në shenjë ndeshjet, fati nuk ishte me të.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.