Standard.al

60 sekonda që flasin sa një jetë, video që duhet ta shikojë cdo prind (Video)

0

“Dardha bie nën dardhë”. Jo më kot kanë dalë fjalët e urta popullore, të cilat i referohen ngjashmërisë mes fëmijës dhe prindit.

Videoja që gjeni më poshtë zgjat vetëm 60 sekonda, por është një apel i fortë për të gjithë prindërit, të cilët duhet ta shikojnë, për të kuptuar sesi çdo veprim i tyre kopjohet nga fëmija. Pamjet janë vërtet befasuese dhe për të mos u humbur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.