Standard.al

“Veliera”, zbulohen 3 varre të periudhës së Mesjetës

0

Punimet nësheshin “Veliera” kanë nxjerrë në dritë një nga zbulimet më të rëndësishme arkeologjike në vitet e fundit.

Tre varre kristiane të periudhës së Mesjetës dhe struktura murale janë zbuluar nga arkeologët, të cilët në fillim të muajit vendosën të zgjerojnë territorin e gërmimeve arkeologjike në sheshin “Veliera” të qytetit antik.

Gjykata ka vendosur të bllokojë pjesërisht punimet në sheshin e “Velierës”, duke u hapur kështu rrugë kërkimeve arkeologjike

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.