Standard.al

Largohet nga Maqedonia Nikolla Gruevski

0

Mediat në Maqedoni shkruajnë se lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, sot kur duhet të zgjidhet kreu i ri i Kuvendit, nuk është në Maqedoni, por ka udhëtuar drejt Truqisë.

Mediat shkruajnë se Gruevski është filmuar  pas zbritjes në aeroportin “Ataturk”, afër Stambollit.

Përveç një personi nga protokolli dhe pjesëtarë të sigurimit nuk janë vërejtur anëtarë të tjerë të partisë apo të familjes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.