Standard.al

Rama ndryshon qëndrim, thirrje PD-së për dialog (VIDEO)

0

Kryeministri Edi Rama i thotë Partisë Demokratike që ta harrojë qeverinë teknike. Në fjalimin e përjavshëm në rrjetin sociale, Facebook, Rama ftoi edhe një herë tjetër PD-në për të dialoguar.

Rama: Thirrja ime; bujrum të dialogojmë dhe të votojmë së bashku për çdo mekanizëm që duhet. Të dialogojmë për gjithçka që kemi në dorë. PD duhet ta harrojë qeverinë teknike dhe shtyrjen e datës së zgjedhjeve. Qeveria zgjidhet nga populli dhe jo nga çadra e Partisë Demokratike. Me dinjitetin e Shqipërisë ne nuk luajmë. E shkuara nuk do të përsëritet më. E ardhmja do të vendoset më 18 qershor. Vetëm populli do të mund ta vendosë me votë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.