Standard.al

PREKËSE/ Adidas shpërfill studentin gjerman, spoti i tij publicitar thyen rekordet e shikueshmërisë (VIDEO)

0

Adidas ka shpërfillur një filmit të shkurtër në formën e një reklame të bërë nga një student gjerman.

26 vjecari Eugen Merher kishte krijuar një sport dhe e kishte postuar dert zyrave të Adidas por që nuk morri asnjëhërë asnjë përgjigje,

Pas kësaj Eugen e poston këtë video në rrjetet sociale ku shënon një boom të vërtët klikimesh dhe komentesh.

Video prekëse tregon një ish-maratonist, i cili tashmë gjendet në një shtëpi të moshuarish. Një ditë, ai zbulon atletet e tij të vjetra Adidas dhe bashkë me to, rigjen edhe dëshirën për të vrapuar sërish.

Por, sa herë që përpiqet të dalë jashtë shtëpisë, ai pengohet nga stafi, aq sa ata i konfiskojnë edhe atletet. Por, në fund video ka një mesazh vërtetë interesant.

“Ne u përpoqëm t’ia dërgonim departamentit të komunikimit të Adidas,” tha 26-vjeçari Merher për ‘Huffington Post’, “por ata nuk na kthyen asnjë përgjigje.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.