Standard.al

Nuk do ta besoni se kush është vrasësi i vërtetë i Ozanit (Video)

0

Në njërin ndër serialet më të pëlqyera për ne, “Kara sevda” apo “Dashuri e zezë”, do zhvillohen ngjarje interesante.

Emiri thërret Asun, në një vend të fshehtë pasi e kupton që ajo kishte dërguar një person për ta vrarë Ozanin dhe jo Zejnepi, shkruan lajmi.net. Pas tij, vihet nëna e tyre dhe Nihani, pasi që nëna e Emirit frikohet se emiri mund t’i bëjë diçka motrës. Pasi vjen nëna e tyre, Emiri e zbulon Asun para tyre, duke treguar se ajo ka qenë personi që ia ka prishur frenat e veturës Nihanit, e cila ishte gati të vdiste.

Ngjarja vjen e bëhet edhe më dramatike, kur Nihan dëgjon tek dera se çfarë flasin të tjerët brenda dhe kupton se kush deshi ta vriste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.