Standard.al

Kujdes, ky 200 lekësh dhe ky 500 lekësh sot s’janë lekë normalë (FOTO)

0

Nuk është e para herë që pranë JOQ kanë ardhur raste të tilla me lekë, ku njerëzit ose shprehin fantazinë e tyre ose lënë numrat e telefonit me shpresën për të kapur ndonjërën.

Dy rastet e mposhtme, për hir të së vërtetës janë interesante. Siç e shikoni në kartëmonedhën 2 mijë lekëshe është shkruar një betim dashurie e në atë 5 mijë lekëshe as më pak dhe as më shumë thjesht një kërkesë dasme, nga dikush që është në pritje për tu martuar.

Xhoanës dhe Eneas i urojmë jetë të lumtur, ndërsa për Tahirin shpresojmë se do të martohet ndonjë ditë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.