Standard.al

Fotoja e gruas muslimane që shokoi botën në sulmin e Londrës, ka një të vërtetë krejt tjetër

0

Në të gjitha portalet ka qarkulluar një foto e shkëputur nga sulmi në Londër, e cila tregon një grua myslimane që nuk shqetësohet aspak edhe pse në rrugë ka njeri të vrarë.

Kjo grua u gjykua nga e gjithë bota, madje në shumë raste njerëzit shkuan deri aty sa thanë myslimanizmi në fakt është terrorizmi.

Mirëpo e dini se ajo foto që shokoi botën ka një të vërtetë krejt tjetër? Ka qenë personi që ka bërë foton, ai që më pas ka dalë në mbrojtje të gruas duke thënë se ajo ishte e tmerruar dhe e frikësuar. Ai tha kushdo që thotë se gruaja është e pashqetësuar në fakt gënjen sepse më shumë se çdo gjë flet fytyra e saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.