Standard.al

Të gjithë qeshën me të sepse ishte e shëndoshë, por ajo që bën kjo grua ju lë me gojë hapur (VIDEO)

0

Është në natyrën njerëzore që shpesh herë të bëhen paragjykime. Konkretisht në videon që do të gjeni më poshtë, prezantohet një grua  me forma të plota dhe të shëndosha e cila kishte veshur një kostup të kërcimit belly dancing, shkruan standard.al.

Të gjithë qeshën me të sepse nuk besuan që ajo kishte një talent të tillë që pesha nuk e pengonte dot, për më tepër shikoni videon:

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.