Standard.al

Mënyra “mizore” e pagëzimit të foshnjeve (VIDEO)

0

Një Kryepeshkop Ortodoks është vendosur në qendër të kritikave online për metodat e tij të dhunshme të pagëzimit.

Ilia II, në Kishën Ortodokse Gjeorgjiane, është filmuar duke zhytur në mënyrë mizore fëmijë të vegjël në kazanin me ujë të bekuar, gjatë festimit të djeshëm të Epifanisë.

Teksa mban të vegjlit me duar, 84 vjeçari rus i rrotullon me forcë dhe i “përplas” në ujë me një shpetësi marramendëse.

Sipas Euronews, Kryepeshkopi bekoi 780 fëmijë përgjatë ceremonisë në Tbilsi duke përdorur metodën “e çmendur”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.