Standard.al

Kaq e pati klasi dhe eleganca…femra seksi të dehura dhe mëshkuj të shpërfytyruar

0

Kohërat po ndryshojnë me shpejtësi.

Nëse dikur të merrje pjesë në Melbourne Cup në Australi ishte një traditë, ku shpaloseshin klasi dhe eleganca, tani nuk ndodh më.

Këto gara janë një mundësi e mirë për t’u shfrenuar.

Këto foto janë bërë këtë të shtunë, në ditën e parë të garave të kuajve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.