Standard.al

Cfarë pëlqen të hajë një familje mbretërore? Po William dhe Kate përse nuk kanë kuzhinier?

0

Ndonjëherë pyesim veten se si familja mbretërore duket gjithmonë kaq mirë. Dhe sigurisht ushqimi luan një rol të rëndësishëm. Por falë shefe së kuzhinës të familjes mbretërore, Carloyn Robb, sot mund të mësojmë se cili është ushqimi i tyre i preferuar dhe çfarë pëlqejnë ata të hanë më shpesh,shkruan standard.al

Ushqimet e preferuara të princit  Charles dhe princeshë Diana

 

Princi Charles dhe Princeshë Diana parapëlqenin të hanin perime dhe fruta nga baçja.

Ai dhe princesha kishin një dietë shumë të shëndetshme.

Ushqimet që nuk u lejoheshin

Ushqimi që ndalohej ishte hudhra. Arsyeja e vetme ishte sepse ata takonin shumë njerëz dhe hudhra krijon një erë të keqe në gojë.

Ishin gjithmonë ekstravagantë?

Të gjitha perimet merren nga baçja ndërsa qumështi dhe prodhimet e tij silleshin nga fshati.

E habitshme është se ata nuk kërkonin ushqime ekstravagante.

Pse Kate dhe William nuk kanë një kuzhinier?

Për Ëilliam dhe Kate është ndryshe sepse Kate është mësuar të gatuajë vetë.

Ju duhet të mbani mend se ajo nuk është mbretërore. Ajo vjen nga një familje normale dheka pasur  një shtëpi normale, ku ka gatuar gjithmonë për veten e saj.

William-it i pëlqen të kalojë kohën pranë familjes sepse ata mblidhen bashkë dhe gatuan Kate./standrad.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.