Standard.al

Ja kuzhinat më të bukura në gjithë botën

0

Një kompani dizanii ka zbuluar kuzhinat më të bukura në të gjithë botën,të vlerësuara me çmime,të cilat ndodhen nga Italia e deri në Australi.

Ato janë bërë publike në kuadër të çmimit Houzz i cili jepet në muajin e parë të çdo viti të ri. Foto paraqesin imazhet e kuzhinave më të bukura, të zgjedhura nga dizanjerët, arkitektët dhe ndërtuesit në gjithë botën.

kuzhina 5 kuzhina 2 kuzhina 1 kuzhina 6 kushina 7 kuzhina 8m kuzhina 9 kuzhina 3

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.