Standard.al

Trembet kur gjen gjarprin në shtëpi, por habitet nga ajo që i gjen brenda (VIDEO)

0

Një burrë në Queensland, Australi, u tremb kur ai gjeti një gjarpër piton në dhomën e tij, nën qilim. Por kur pa një gungë brenda trupit të tij ai u habit akoma dhe më shumë.

Menjëherë vendosi që të merrte një veteriner dhe për gati 20 minuta ata arritën që t’ia nxirrnin atë që kishte në brendësi të tij gjarpri. Si fillim menduan mos ishte ndonjë mollë, por kur panë që ishte një top u habitën me të vërtetë, ashtu siç mund ta shikoni dhe në video.

Video është ngarkuar në rrjetin social në Facebook dhe ka marrë shumë shikime dhe reagime të ndryshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.