Standard.al

Shokuese/ Shkojnë të bëjnë ekon e foshnjës, ajo që shikojnë çudit mjekët

0

Dy prindër fatlumë kanë marrë një mesazh domethënës nga foshnja e tyre në barkun e nënës.

Foshnja 16 javëshe ka ‘’përshëndetur’’me dorë prindërit e saj gjatë ekos së shtatzënisë.

Në video shihet qartazi sesi foshnja në fillim ka mbuluar sytë me dorë, por më pas ka ngritur dorën e majtë dhe i ka përshëndetur prindërit.

Prindërit e tij Cheryl dhe Johnny Dearie janë lumturuar pafund që kanë mundur të kapin këtë moment të bukur, që do ta kenë kujtim gjithë jetën.


 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.