Zv/ministra e LSI, valle popullore me studentët kinezë (VIDEO)

0

E veshur sportive, xhinse dhe një bluzë të zezë, zëvendësministrja e Arsimit Nora Malaj gati nuk dallohet fare mes studentëve kinezë. Ajo ka qenë për një vizitë në një shkollë me nxënës kinezë që flasin shqip.

Por ajo që është më e bukura, është vallja me të cilën po kërcen zëvendësministrja dhe nxënësit kinezë.

Një valle e shtruar ‘pogonishte’ duket se i ka bërë një, zyrtaren shqiptare dhe nxënësit e drejtuesit e shkollës kineze, që duken shumë të kënaqur dhe madje e ndjekin shumë mirë ritmin.

 

Lini nje pergjigje